onsdag 5 september 2012

Träningsmatcher 5/9

Många matcher idag. Arvika gästade Sunne i ett av två träningsmatchmöten i september. En jämn historia där AHC drog längsta strået genom att vinna sista perioden med 3-1, period 1 och 2 slutade mållösa. Målskyttar i AHC Tobias Olsson, Mikael Ranta samt Jonas Johannesson i tom bur. Sunnes mål gjordes av Micael Persson. Tobias Olsson ger AHC godkänt i första perioden och sista halvan av tredje, då Sunne inte hade mycket av spelet. Mittakten däremot var dålig. AHC gick ner sig i tempo vilket gjorde att Sunne kunde styra den andra perioden. Skönt med en seger!

Grums var iväg till Grästorp och fick se sig slagna av divison 1 gänget med 7-3. Grums hade en del spelare borta pga jobb och sjukdom enligt källor.

Pop-laget Köping tog en ny övertygande seger när man tvålade till Linden Hockey från Eskilstuna med hela 7-0. Linden spelade förvisso sin första för säsongen, men Köping imponerar so far. Ska bli kul att se vad de kan prestera vidare under försäsongen, man matchar ändå mot helt ok motstånd.

Forshaga matchades mot Mariestad BoIS hemma på Ängevi, där FIF gick segrande ur striden med 6-3. Enligt insatta källor en riktigt avslagen match, Mariestad ställde i princip upp med sitt J-20 lag. Vaktmästaren hade till och med "skällt" på Forshagaspelarna att isen inte var tillräckligt uppåkt efter matchen.

5 kommentarer:

 1. Linden från Eskilstuna är inget vidare motstånd de slutade hopplöst sist i div 2 öst, så jag är inte så säker på om Köping imponerar...

  SvaraRadera
 2. Forshaga ledde med 4-0 efter 4 minuter i andra och det kunde stått 7-0. Men man fick sedan 6 raka tvåor
  Som bjöd in BoIS imatchen...
  BoIS hade sitt j-20 plus några fjärdelina spelare..
  Blev 6-3 också..

  SvaraRadera
 3. Ok, tack för infon. Någon aning varför BoIS inte kom med A-truppen?

  SvaraRadera
 4. Håller med om Linden, iofs första träningsmatchen som sagt
  , plus att de meddelade att de hade 7 ordinarie spelare borta till träningsmatchen mot Köping. Returmöte i Köping på söndag. Köpings match, och seger, mot Avesta imponerade däremot. Avesta har ju vunnit mot div1-motstånd och träningsmatchat 3 matcher när Köping spelade sin första. Snart Cronimet cup för Köping,i Fagersta. Där blir det några värdemätare iaf.

  SvaraRadera
 5. 1960: Kanske var så att det var menat att Mariestads J-lag skulle komma. Fanns inget info på deras hemsida om att A-laget skulle till Forshaga. Stod bara om att dom skulle möta Enköping härnäst i fliken Nästa Match.

  SvaraRadera