onsdag 26 september 2012

Lugnet före stormen

Har varit lugnt på bloggfronten på slutet, ber om ursäkt för det. Att som bloggare be om ursäkt för att man bloggar för lite är lite lamt i mina ögon, så ber om ursäkt även för det. Har nyligen köpt hus samtidigt som J-18 säsongen har varit riktigt i uppstartsfasen och tagit mycket tid.

Sitter och filar på en liten försäsongssammanfattning, men den blir publicerad tidigast i morgon. Frågetecken och utropstecken i en härlig analytisk mix där jag självklart vill ha era synpunkter och tips. Men detta förhoppningsvis i morgon.

På fredag drar jag till Ö-vik på JS1:an (med bl.a Per Svartvadet och Per Styf som övriga kursdeltagare) och bloggandet blir därför lidande när AHC premiärspelar mot Karlskoga i Nobelhallen. Förhoppningsvis är tvåans bästa rapportörer Broman/Lehmus Persson igång och ger mig alla detaljer under söndagskvällen. Grymma dom grabbarna!

Slutligen vill jag tacka för all hjälp jag fått av er kring nyförvärv, träningsmatcher, resultat och andra synpunkter och tips. Fortsätt så, så kommer detta bli en grym vinter för oss med hjärtat för klubbarna i div.2 VäB!

1 kommentar:

  1. Tackar för en trevlig blogg. Utveckligen har verkligen gått framåt. Tänk på den gamla goda tiden då man fick vänta till tidiga morgonen då tidningen damp ner i tamburen, och man fick reda på resultatet från bortamatchen kvällen innan. Men genom internets moderna tjänster som bloggar och Everysport m.m så är man med på bortamatcherna fastän man sitter hemma. Så allt var inte bättre förr, även fast man tex. minns dom gamla publikfesterna mellan Grums och Arvika, då över tusen personer trängdes på läktaren.

    SvaraRadera