lördag 7 januari 2012

Lördag. Som så många gånger förr

U-16-Guldsmedshyttan idag. Vinst med 6-1. Helt utan att göra en bra match. Ingen dålig match heller, men Hyttan hade verkligen inget att sätta emot, trots riktigt bra målvaktsspel. Hjälplöst trist för keepern den här säsongen. Domare Flödén var ett som vanligt hett diskussionsämne och blev det ju mer matchen led. Sen gammalt de...
Kasslert smäller i slutet av tredje in en patenterad open ice på en stackare som bli kvar på isen och vrider sig av smärta i axeln. Hyttans tränare blir vansinnig och säger både det ena och det andra. Flödén ger vika och visar ut Kasslert för bentackling. Inte dåligt av Martin att tackla benet så hårt att smärtan åker upp i axeln. Måste vara något slags rekord. Bytet efter åker Lindh ut på game för spearing. Såg inte om så var fallet, men måhända och då är det klart Henrik ska visas ut, inget snack. Då fick ju Hyttans coach det matchstraff han skrek så högt om redan i situationen innan, kul för honom.
Det som gör mig riktigt förbannad är det som en av hans adepter gör under PP-spelet. AHC fredar egen zon på ett förträffligt sätt och det blir mest mittzonslir. En Hyttanspelare försöker mucka gräl med Chrille Eriksson utanför spel, men Chrille orkar liksom inte bry sig om en högst värdelös människa som lägger mer fokus på att tjafsa än att prestera i PP, och åker från situationen. I ett sista desperat försök att få en fight gör Hyttan-spelaren en butt-ending i huvudet på Chrille som faller till isen. Idiot! Hyttans tränare står som om ingenting hänt, större idiot! Flödén blåser av direkt men tar det suveräna beslutet att visa ut killen 2 minuter för armbågstackling. Världsklass! Herre min gud!
Tappad match totalt för Flödén och hon ska ju bara vara glad att det återstod ett fåtal minuter av matchen.

Lite notoriskt smågräl efter slutsignal, men killarna höll sig förvånansvärt lugna. Bra.
Seger blev detändå med 6-1 och viktigt med 5 poäng under helgen för grabbarna.

Nu väntar U-15 DM för en del av grabbarna imorn och J-18 för en del, hoppas vinnarvinden håller i sig. Stormen Emil verkar ha sitt fäste i Arvika HC!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar