söndag 8 januari 2012

AHC bestulna på medalj

AHCs u-15 grabbar var i Sunne idag och spelade lilla vm. I kvarten slog man ut hammarö innan det tog stopp i semi mot Bofors (eller va fan dom heter). Arvika hade ledningen ända till slutet då man tyvärr tappar matchen och förlorar med 4-1. Match om bronspengen mot Grums där matchen kom att avgöras i förlängning där Grums avgör matchen med ett mål som var ytterst tveksamt innanför mållinjen.

Stora glädjeämnet var dock att både Anton Brandhammar och Jonas Nyman blev uttagna i turneringens all star-lag. Bra jobbat, men också förståeligt. Dom grabbarna plus Henrik Neubauer och Emil Henriksson drar ett stort lass i U-15 och gör det med den ära!

Har ingen koll på vilka som vann men förmodligen joggade FBK hem det. Sånt brukar ju bestämmas på förbundsmötena inför säsongen. Och i VFs artiklar. Har varit samma tips sen jag lirade Lilla VM. FBK skulle vinna med skridskorna på fel fot och stackars AHC skulle mest vara tacksamma över att vara där, totaaalt uträknade.

Vi kom trea året vi spelade. En sudden death förlust mot Hammarö från en finalplats. Vi var tippade att åka ur big time redan mot Hagfors i kvarten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar