onsdag 17 oktober 2012

omg 5 just nu!

Verkar vara skaplig kross på två håll där jag tippade någorlunda jämna resultat. Grums leder med 6-0 efter halva matchen mot Åmål och i Norvalla har Karlskoga en skapligt bekväm ledning med 9-2 med 15 minuter spelade av andra perioden. Där har publiken dessutom fått bevittna ett äkta hat trick då Flyers Andreas Karlsson slog till på klockslagen 1.52, 2.48 och 4.31 i den första akten. Han gjorde dessutom 5-2 i slutet av samma period. 4+0 på en period är bra minst sagt.

I Helmia Arena däremot är det betydligt jämnare än jag trodde, där Sunne gästas av Örnen. 4-3 är ställning.en just nu, där lagen turats om att ha ledningen i matchen. Senast var det Sunne som gjorde 4-3 drygt 15 minuter in i andra perioden. Men det svänger som sagt.

• Oj, vad det small i slutet av andra perioden i Billerud. 6-0 blev tillslut 9-1. Blir en lång resa hem till Dalsland för de svarta tjurarna. Göran på live-rapporteringen är föga imponerad...
  • 4-4 nu i Sunne. 37-17 i skott till SIK, men det vill sig inte i avsluten enligt Blomqvist på Twitter.
  • Fick äntligen uppgifter från Hallsberg-AHC, 2-2 efter två spelade. Hawaiihockey första perioden men klar uppryckning i andra enligt Åsvik som är på plats med laget. Thomaz Andersson och Linus Strömvall målskyttar.
  • Tvåsiffrigt i Grums nu, 10-1 genom Zackrisson. Går bra för pôjkera på Gruvön.
  • Tvåsiffrigt även i Vålberg. Vettorate gjorde precis 10-3.8.14 spelat av den sista perren. Bara 46 sekunder senare gör samme Vettorate också 11-3. Målrikt inte bara i Värmlandstrean.
  • Halva den sista spelad i Hallsberg, fortfarande 2-2. "Lale" i Hallsbergkassen klarade precis ett friläge från Thomaz Andersson. AHC verkar ta över mer och mer i sista akten, Oskar "Super-Ogge" Wiklander med nytt farligt läge. Fortsatt 2-2 dock.
  • SIK-ledning med 5-4, Christian Hammar målskytt för Fryksdalingarna.
  • 7-0 i Hammarö nu.
  • 5-5, kvitterat av Örnen! Halva perioden kvar. Går Örnen mot säsongens första poäng?
  • Ser ut att vara tvåsiffrigt även i Hammarö nu, lite oskärpa på resultattavlan. 40 insläppta på 5 matcher för Munkfors i skrivande stund.
  • Grums-Åmål slut, 10-1. Didn't see that one comin'...
  • Nor-Karlskoga slut, 11-3. Även där större siffror än väntat, men man vet ju hur Nors lagmoral är när det börjar blåsa i ansiktet. Grymma i medgång, Hagfors Redskins i motgång.
  • Hammarö-Munkfors slut, stod mycket väl och blev också 10-0. Man kan ju förstå om lag som Grums och Hammarö blir lite chockade i kavlet till ettan efter en säsong med såna här resultat.
  • Att vara Arviking suger för tillfället. Slut i Hallsberg, 3-2 till rallarna som avgjorde med 5 sekunder kvar av perioden. Suck...
  • Örnen bärgar första poängen! Återstår att se om det blir singularis eller pluralis, förlängning på gång. Och i samma stund jag tryckte på publicera gjorde Ejdsell (vem annars?) 6-5 i PP och SIK vinner med 6-5. Måste varit en missräkning ändå va?