lördag 14 juli 2012

Årets tvekamp!

Under lördagen utspelades en prestigernas tvekamp i Arvika mellan stadens hockeyförening, Arvika HC och stadens innebandydito, Arvika IBF. Tvekampen bestod av en innebandymatch och en fotbollsmatch, där Arvika IBF inkasserade en lika storartad som väntad seger i innebandyn. AHC smällde dock in fem stycken ärofyllda mål, men AIBF gjorde lite som de ville och gjorde 20 stycken.

När det begav sig mot Viksvallens gröna matta var det dock mer ovisst om vilka som skulle gå vinnande ur kampen. AIBF gick ut hårt och dominerade den första halvleken, men det var AHC som gjorde halvlekens enda mål. AIBF fortsatte att skapa farliga lägen men AHCs effektivitet och "stabila försvarsspel" gav hockeykillarna segern med 4-3, bl.a efter ett hat trick av planens gigant Jonas Johannesson!

Dagen var en höjdare och mycket uppskattad från båda lagen. Nu hoppas vi ju självklart att det hela avslutas med en hockeymatch i vinter, och att AHC kan knipa en seger samt jobba in målskillnaden från innebandyn. Mitt tips? Det blir 52-2 till AHC i hockeymatchen.

Gemensam lagbild efter matchen

Jonny Åsvik stod för en balja

Pontus Strömvall briljerade stundtals med sitt säregna styrspel

Nyförvärven Jonas Johannesson och Johan Bäcklund i samarbete

1 kommentar:

  1. 52-2 är nog kanske att ta i. Visst de är innebandy spelare men de flesta har ju spelat hockey någon gång. Visst det kommer bli stor stor vinst men som det såg ut från läktaren kunde det blivit 52-2 till innebandyn också om de velat :) mycket roligt evenemang ändå :) bra jobbat :)

    SvaraRadera