måndag 25 juni 2012

Low season

Något trögare på Silly Season för tillfället.

Nytt från AHC-lägret är att nyförvärven Johannesson och Bäcklund från Munkfors fått jobb i Arvika och att det även löst sig med boende för dom.

Jim Linderborg från Troja-Ljungby har anslutit till truppen och tränar nu med laget för att försöka ta en plats i vinter. Ett annat trevligt ansikte att beskåda på barmarksträningarna numera är come backande Magnus Nordlind, mannen med ett av de största klubbhjärtan jag skådat. En krigare med svårslagen inställning och kämpaglöd. Ger alltid allt oavsett var eller hur mycket han spelar. En underbar kille att ha i laget, och extra bra då han i grund och botten är back.

Karlstad HK är ett trevligt objekt att följa såhär i Silly-tider. Ronnie "Bomben" stod som klar för spel, men där fick jag mothugg i kommentarsfältet. Återstår att se vad som händer i frågan, men enligt EP står han till KHKs förfogan och VAD SOM SKRIVS HÄR talar ju också för Bombens medverkan i vinter. I KHK har även en gammal arviking i form av Ola Högfelt smugit sig in. Men även detta endast enligt EP, då KHK själva inte har någon hemsida där man kan få nyförvärv bekräftade.

2 kommentarer:

  1. Apropå Karlstad HK.. Jag minns på 90-talet så hade man ett lag som hette Karlstad Kings som spelade i lägsta värmlandsserien och mötte lag som inte längre finns, Broby, Stavnäs, Ekshärad mfl. Men det laget fanns några år bra. Men kul med lite nya lag.

    SvaraRadera
  2. Visst är det! Sen gillar jag Lore'ns initiativ med Karlstad Hockeyn för åldrarna 6-9. Precis sånt som Värmlandshockeyn behöver. Let's face it, den stagnerar för tillfället...

    SvaraRadera