torsdag 3 maj 2012

Påskrifter bland konkurrenterna

Grums signar pålitliga poängplockarna Zachrisson och Forslund för ytterligare en säsong. Nu måste platsen i ettan vara inom räckhåll va?

Åmål är även dom igång med truppbygget för 12/13. Kuggarna Ittonen och Engberg klara och nu även ett nyförvärv från talangfabriken Säffle HC i form av André Olsson, -92. På ÅSKs hemsida beskrivs han såhär:


André som är yngre bror till Patrik "Pata" Olsson har trots sin ålder gjort en rad säsonger i SHC:s A-lag och sportkommittén tror att André kan passa bra in i det nya unga ÅSK som håller på att byggas ihop.


Mmmmm....

Lite annat kring hockeytvåan västra är att tilltänkte Nor-tränaren tillika legenden, Sergei Fokin, hoppat av sitt uppdrag innan det börjat. Allt var klappat och klart, Fokin skulle göra lite timmar på Nors kansli, samt vikariera på Vålbergs skola som idrottslärare, allt via arbetsförmedlingen och Nor hade således ryggen fri. Nackdelen med aktivitetsbidragstjänsterna är att Fokin, vad jag hört, tvingades hoppa på ett jobb uppe i Hagfors. Blev lite svårt att kombinera med tränartjänsten med Vålberg och Nor står utan tränare. Menmen, lika bra för Nor. Alla lag Fokin tränar får stryk. Sen gammalt de...

En annan som lämnar sitt tränaruppdrag är Flyers Björn Östlund som i vinter ska träna BIK Karlskogas J-20 gäng. Tillbaka i spelartruppen får man dock Mattias Andersson efter en kort sejour i Lindlöven, div.1.

I Sunne är det ingen direkt aktivitet vad gäller hemsidan i alla fall. Hur många ur div.3 truppen är intresserade av bortaresor längre än till Åmål egentligen?

Forshaga har starka kort under kontrakt redan. Ekengren, Marcus Nilsson, Tobias Björk, Ewen, Karlan samt hans broder Markus som återvänder till moderklubben efter några säsonger i GIK.
Har FIF Army värvat en andra medlem?

1 kommentar:

  1. A han är inte riktigt 100 i skallen den ungen

    SvaraRadera