torsdag 24 maj 2012

Forshaga rustar

Forshagas trupp börjar se lika bra ut som den skvallrades göra. Nordström/Arvedsson verkar funka som Värmlands svar på Foppa/Näslund. Senast i raden klara spelare är Robin Wall, senast från Asplöven HC, div.1 och innan det flera fina säsonger i Skåre.
En annan Skåre-bekanting, i form av Staffan Söderberg, är också klar för Forshaga. Dessutom är målvakten Jonas Sparring, också han med förflutet i Skåre (senast Mjölby), forwarden David Henriksson (Sunne J-20) och backen Tom Nilsson (senast FBK J-20) klara.

Som sagt, lagbygget imponerar än så länge och jag tror inte det är slut på nyförvärv av god klass för herrarna Nordström/Arvedsson.

6 kommentarer:

 1. Ska fungera som lag också. Vilket det inte gjorde ifjol. Låt inte Forshaga bli Värmlands MIF Redhawks :-) Tror Unga Grums och Hammarö kommer fortsätta på den inslagna vägen med juniorer av hög klass och rutin från att kvala till ettan

  SvaraRadera
 2. Grums kommer helt klart få ihop det även i år, även om jag tror övriga lag kan utmana på ett bättre sätt än förra året. Är det så att lagen i serien inte närmar sig Grums denna säsong är det skrämmande, då kommer det dröja innan Värmlandshockeyn skådar ljusare tider.
  Har du någon koll på Hammarös lagbygge? Hörde att Södergren ryktades till Forshaga?

  SvaraRadera
 3. Södergren.. värmlands största föreningsh**a..

  SvaraRadera
 4. Södergren ryktas också till Grums .. Igen

  SvaraRadera
 5. Ja denne Södergren är en flyttarnas fågel av rang.

  SvaraRadera
 6. Trillar in en del namn hos Grums. Men mest handlar det om spelare som förnyat kontakt osv. Men dom spelare man ville behålla har stannat. Dock skulle det inte skada med några nya också av bra klass.

  SvaraRadera