söndag 6 maj 2012

Ett litet ord

Tänk vad ett litet "förlåt" kan betyda. Det lilla ordet tror jag hade fått Patrik Eriksson till AHC.
"Förlåt för det som hände, nu är det nya vind i seglen, här får du ekonomisk kompensation för det du själv tvingades betala, hoppas du kan förlåta oss och haka på AHC-tåget igen".
Som jag förstått det hela, var det mer: "Hej, är du sugen på att komma tillbaka? Inte det? Okej, tack hej"

Suck....

2 kommentarer:

  1. Ett tack från Herr.Erikssons sida kanske också hade suttit på sin plats efter allt AHC gjort för honom i sina ungdomsdagar (som jag har förstått det). Samtidigt kan jag tycka att det är dagisnivå på hela den dispyten.. Det är ändå div.2 och sett till det hela hur många klubbar har möjlighet att ge spelarna den ekonomiska försutsättning som det faktiskt kräver att lira hockey. Speciellt när vissa märken och modeller inte "duger" för en del spelare. Hade varit grymt roligt att se Patrik i AHC-tröjan igen då han faktiskt kommer från klubben. All lycka till han oavsett vad han väljer.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker Patrik har tackat klubben under många år genom att alltid göra sitt bästa och presterat mycket väl för AHC de säsonger han spelat här. Nu handlar väl inte dispyten så mycket om huruvida kräsen han är kring olika modeller och märken, utan lite grann om löften som inte hölls och som fick en tråkig utgång för både AHCs och Patriks del.
    Men visst vore det fantastiskt att se 23:an på Patrik igen!

    SvaraRadera