tisdag 10 april 2012

12/13 har börjat

Det blev som det blev med bloggandet i slutet av säsongen. Inläggen avtog i takt med AHCs play off chanser
J-18 tappade intensiteten efter förlusten mot Skåre BK1 då allt vad kvalmöjligheter försvann och säsongen avrundades med ett DM-silver där vi i finalen tyvärr inte bjöd på vår bästa insats för säsongen.
Till och med det ständigt hungriga U-16 laget kändes som ett något oinspirerat gäng, när deras möjligheter till SM-sutspelsavancemang försvann. Man lyckades inte heller i kvalet att hålla sig kvar och får rikta in sig på vanligt U-16 lir nästa säsong.

Nästa säsong ja, den har precis börjat!
Imorgon, onsdag, har A-laget spelarmöte där kommande säsongs tränarkonstellation ska presenteras. Enligt det utskick jag nåddes av rör det sig om ett "tränarteam" vilket i mitt tycke rör sig om minst tre stycken. Det har snackats om Boa, Urban Lang, Anders de la Rose och Robin Eriksson. Vad jag hört på ryktes vägar har dessa tackat nej, men jag låter det vara ytterst osagt. Det namn jag TROR presenteras imorgon är det namn jag senast hörde själv var intresserad och det är Jonas Möörk. Jag vet att spelarna själva förordat ha kvar Tom Stapleton i ledarstaben så han kan mycket väl vara med i det "team" som presenetras imorgon.
Möörk verkade senast i Sunnes numera nedlagda J18-elitlag. Ska man se till deras säsong känns ju Möörk som en sådär värvning, men det han gjort tidigare i både Åmål och AHC som ledare gör mig lugn. Jag hoppas ryktet kan besannas imorgon och att Stapleton står vid hans sida. Vem är då den eventuelle tredjelänken? Kan Lang tänkas ha gått med på en roll som assisterande? Högst otroligt, jag vet hur mycket han vill med allt han tar sig an, och en ass-tränarroll passar inte honom. Jag tror inte heller han tagit på sig delat huvudtränaransvar, han känner nog inte att han kan offra tiden som krävs. Kan det rentav vara Tomas Berglind som gör come back? Ett namn som bara dök upp i skrivande stund. Någon från Sunne som följer med Möörk? Vem hade Möörk vid sin sida i ÅSK? Är Pidde helt borta ur bilden? Njaaaa...

Spelare då? Spelarrekryteringen har varit tillbakadragen, självklart mycket tack vare att tränarfrågan inte varit löst. Med intressanta namn på den positionen hoppas jag kontrakt finns klara åt fjolårets kuggar. Då menar jag målvakterna Östling/Tindefjord, Tobbe Olsson, Andreas Östling, Linus Strömvall, Phillip Andersson, Aleks Andersson m.fl. Jag hoppas att Erik Fridlund befinner sig på mötet och lockas av att vända hem efter sitt lilla äventyr i FIF förra säsongen. Jag hoppas att killarna från CHC som jag vet blivit tillfrågade kommer på mötet. Jag vill se Jim Engström där. Jag vill se Jonny Åsvik där. Jag vill se Marcus Ekblom där. Stefan Kask hade varit fantastiskt trevligt att se. Han hade nog inte haft något emot att bo och spela i Arvika, men nappar säkerligen på andra erbjudanden om sådana ges.

Vad som är klart är att Ragge kör en säsong till på materialsidan. Det känns riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar