måndag 12 december 2011

Måndag

Varit på toppenweekend i Mora under helgen. Hotell, spa, god mat och en och annan halvmörk öl. Det var skönt. Såhär i eterhand hade jag dock hellre varit med J-18 grabbarna till Lusasken och vänt på sakerna som hände där.
Segertåget spårade ur, bokstavligt talat. Tabellen är lite för lättillgänglig ibland, vore ibland bättre om man bara fick se den efter säsongens slut. Skulle göra en del för motivationen.
4-3 torskade grabbarna med, en match som gick till historien som den sämsta för säsongen (i hård kamp med Forshaga borta). Kristinehamn, näst sist i serien med endast en seger (mot bottenkollegan Skåre 2), tog alltså alla tre pinnarna. Sånt får inte hända om man vill ligga i toppen av tabellen.
Lite ljus i totalmörkret var att även Viking, Grums och Skåre 1 tappade poäng så än har vi häng på topplagen. En seger för oss och vi hade varit topp tre. Tyvärr hade grabbarna vunnit redan före matchen...

Nya tag på torsdag, då J-18 spelar DM-semi mot Skåre hemma i Sparbössan. Kommer bli knalltight, tro mig, men annat än seger finns inte! Har aldrig förlorat mot Fokins lag, och tänker inte börja nu! Välkomna till ladan gott folk och se AHC få sitt första lag i J18-DM final på... Någonsin? 19.00 börjar bataljen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar