måndag 5 december 2011

Bloggregn

Har som sagt varit torka på bloggen ett tag. Det får det vara, blir bara dret annars.

En del har hänt sen sist. J-18 gänget spräckte ännu en förlustnolla för en dryg vecka sen, då pôjkera från Gruvöns HC åkte på däng med 2-1. En match som vi än en gång avgör i slutskedet av matchen, tack vare Jesper Dagerbäcks skarpskytte. 19 sekunder kvar, tack gud om mitt hjärta överlever hela sässen.

A-laget hade inte samma flyt i sin match mot Grums samma dag. En stark insats från AHC som dock fick se sig besegrade av ett jämnt, starkt Grums. På något sätt väldigt imponerande att Grums med såpass stor spelaromsättning varje säsong kan få ihop topplag på topplag. Men men, för bra för tvåan, för dåliga för ettan. Så ärrä och det kan inte ens Skåån säga emot.

Arvikas A-lagskillar åkte dessutom på pumpen borta mot Flyers under onsdagen och AHC stod för första gången den här säsongen med två raka nollpoängare. Som tur är bröts sviten något oväntat mot Hammarö på hemmaplan. 4-0 skrevs siffrorna till och Insatsen beskrevs av tränare Olsén som det bästa på hela säsongen och det är nog vad som krävs för att nolla Hammarö i vinter. Bör tilläggas att Arvika matchade laget hårt och kom till spel med 14 man. Starkt!

J-18s segertåg fortsatte tuffa ungefär 7 mil bort samtidigt som A-laget trummade på mot Hammarö. Skåre 2 stod för motståndet i den matchen och efter två skottrika men målsnåla perioder kunde grabbarna få utdelning på sin fräna anfallshockey och målen ramlade in. 7-0 skrevs resultatet till, kul för killarna att göra lite mål och framför allt kul för Jakobsen i buren att hålla säsongens första 0:a.
4:e segern i rad för J-18 grabbarna. Förra året tog man 3 segrar på hela säsongen. Ja...

Som tidigare nämnt så fick alltså Lill-Micke en plats i ChannelOne-truppen. Det kändes ju lite som nu eller aldrig för i bättre form inför en landslagsturnering har han nog inte varit. Skulle kanske varit inför förra säsongens VM-turnering då han dominerat slutspelet men inte fick chansen att hänga med VM-laget i maj.
Just nu lirar han och FBK mot HV borta. 2-1 ledning i detta nu, starkt. Om Micke gjort någon assist? Tycker Erik Fridlund om kôrv mä brö?

Over änd out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar