lördag 26 november 2011

Späckad hockeyhelg

J-18 gänget inledde hockeyhelgen med en underbar seger borta mot Skåre igår (fredag). Siffrorna skrevs till 4-3 och det var en laginsats som hette duga. "En för alla, alla för en" sammanfattade Bosse Sandberg matchen, och det kunde inte sägas bättre. Två backpar och tre kedjor spelade hela matchen smart, kontrollerat, kreativt och tight. Möcke bra! Jesper Dagerbäck var med trots ytterst sargad axel. Tanken är att han ska lira även imorgon, återstår att se hur han känner sig.

U-16 packade bussen full och åkte mot Västerås runt klockan 10 i morse. "Inget annat än seger" sa Superstar-Lindh på morognen innan avfärd och jag hoppas han står vid sitt ord. Det är ju för fan bara att gå för slutspel för grabbarna nu. Tåget är ju i rullning, bara att ösa på mer kol!

Morgondagen bjuder på dubbelmöte mot Grums för de två äldre Arvikalagen. Både A- och J-laget möter Grumslag i serieledning men båda är stärkta av segrar i föregående omgång. A-laget tvålade ju till Syrianska i onsdags (trots att Syrianskas ordförande loooovade seger).
J-18 har två segrar i ryggen när man tar sig an Grums imorgon. Grums för övrigt enda laget i serien med en nolla i förlustkolumnen. Å andra sidan hade Skåre det inför gårdagens match. Det har dom inte idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar