söndag 16 oktober 2011

Sviten bruten. Big Time

Då har jag sett J-18 förlora och det med råge. Om man ser till resultatet. 12-3 slutade matchen, men AHC-grabbarna ska ha en eloge ändå. Man mötte ett Viking med tre fulla femmor, som definitivt inte hade problem med att A-laget lånade deras spelare. Tre visir med i laget samt tongivande spelare i form av talangfulle Viktor Ejdsell gjorde att Viking komfortabelt besegrade ett AHC som bestod av 12 man, hälften J-18 spelare och hälften U-16 spelare. Lägg därtill att en av "åldermännen" Ola Grönqvist tvingades kliva av efter första perioden med huvudvärk efter en hård tackling i inledningen av matchen.
U-16 killarna som följer med visar framfötterna på ett exemplariskt sätt, bara goda referenser att dela ut efter deras insats idag. Tyvärr räcker vi inte till viktmässigt och Viking höll ett betydligt bättre tempo matchen igenom.
Bara att ladda om för Hammarö hemma om en vecka.

A-laget verkar även dom gå mot säsongens första serieförlust. 4-1 underläge mot GIK i skrivande stund, cirka 10 min kvar av sista akten. Synd på en fin svit av ett harmoniskt AHC som överraskat än så länge. Grums visar återigen fin form och plöjer på lite som en maskin i serien. Förutom uddamålssegern mot Hallsberg i onsdags (3-2) har man resultatmässigt vunnit ganska komfortabelt. Div. 1 avancemang denna gång? Inte en chans, Grums har tyvärr samma rälsleverantör till sitt återtåg som Leksand. Men tvåan vinner dom även i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar