fredag 28 oktober 2011

Ny hockeyhelg

Inleder med några ord om A-lagsmatchen i onsdags. Viktigt, viktigt, viktigt. 4-3 mot ett uppåtgående Hallsberg är starkt och att vända ett underläge mot dom visar att Arvika har moralen och hockeykunnandet att ligga topp-5 i vinter. Att Philip Andersson är tillbaka gör inte saken sämre. Han gjorde säsongens första ispass i måndags med juniorerna. Imponerade. Har killen ens varit borta?

Helgen då? U-16 åker till Gävle för säsongens ABSOLUT tuffaste match, Brynäs borta. Kommer bli tufft, snudd på omöjligt. Brynäs kommer inte tappa många poäng i vinter.

A-laget lirar mot Munkfors i Klingevi, som i onsdags åkte på strafftorsk mot Flyers. Kommer bli tufft även för A-laget, men Munkfors har man ju som bekant två segrar mot sen försäsongsmatchandet.
Tips: 5-3 till AHC, Tindefjord är het och jag tror banne mig Arvika gör fler än 4 mål för första gången sen Syrianska matchen.

J-18 skulle spela mot Skåre på söndag, men den matchen blev flyttad till fredagen den 25:e november. Inget att klaga på, utan tvärtom trevligt då juniorlaget kan använda sig av "A-lagarna" Erik Olsson, Rasmus Mellqvist och Rikard Olsén. Tackarrrr...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar