tisdag 18 oktober 2011

AHC - Flyers uppdat.

Inför:
Det laddas inför omg. 6 av hockeytvåan. AHC åkte på en 5-1:a i söndags och tro mig att dom vill tillbaka på vinnarspåret igen.
Karlskoga har blandat och gett i säsongsinledningen. En försäsong som visade prov på fjolårstakter, har vänts till rena rama jojo-resultaten för Flygarna från Karlskoga. Vinst mot Syrianska, förlust mot Grums, torsk mot tippade bottengänget Köping (som i och för sig överraskat positivt), seger mot topptippade pôjkera från Öa och nu senast stryk mot Hallsberg. Får se vilket ben dom står på imorgon när dom gästar Jössehärads enda Arena.

Ref.
2-3 (eft. str) (0-0, 2-2, 0-0, 0-0, 0-1)
skott: 6-9, 15-16, 10-22

Inte direkt någon match som går till historien som den mest välspelade. Om Pidde var tunnhårig innan matchen var svallet nog inte tjockare efter. 60 minuters fram och tillbaka, med undantag för visst Karlskogaövertag vissa perioder av matchen.
Det var dock Arvika som inledde målskyttet. Tobias Olsson drog nytta av sin utvisning han dragit på sig drygt 2 minuter innan målet. Direkt från utvisningsbåset fick han Eriksgata och kunde snyggt sätta 1-0 bakom kamelen (aldrig sett en målvakt dricka så mycket vatten) Born i KHC-kassen. 5:e målet för säsongen för Tobbe (!) som tar sitt ansvar match efter match.
Lagen följdes sedan åt målmässigt upp till 2-2. Samtliga mål gjordes i andra perioden och var de enda som gjordes under ordinarie tid.
Förlängningsperioden blev mållös och straffar fick avgöra tillställningen. Sammy Svensson blev ende målskytt i denna, en kalasdragning som alltså gav KHC extrapinnen.

Arvika gjorde alltså inte en av sina bättre matcher för säsongen. Men starkt ändå att ta poäng även när spelet inte är på topp. Matchens behållningar, Erik Olsson och målvakten Kristoffer Östling, som båda gjorde en bra match. Kristoffer noterades även för en assist.